Ordets Dag i Randers 2013

 
 

Afholdt lørdag den 26. oktober på Underværket var en stor succes. Formand for Kultur- og fritidsudvalgetudvalget Ellen Petersen åbnede dagen og medlemmer af Lissi Scheel-Thomsens revykor ledte morgensangen. Keld Sørensen udtalte mindeord om Lissi og Line Hage holdt prædiken og bøn. Flemming Kloster Poulsen fortalte imponerende Pontoppidans “Lykke Per” på én time og Simon Rhode Hamann talte om sin erfaring med læsning af Pontoppidan.


Herefter var der mulighed for at få en forfriskning, tale med forfatterne og købe en bog i bogcaféen inden arrangementet fortsatte med prisoverrækkelse til de fem bedste noveller i Spar Nords novellekonkurrence. Louise Bach gav som ekstrapræmie et klassesæt af sin nyeste bog “Himlen over Vanløse Allé”. Kathrin Thelén sang fra sin nominerede EP “Det er bare ord” og Ejner Gaardmand og Sven Foged fremførte nye tekster skrevet af Keld Sørensen og sat i musik af Sven Foged.


De nominerede præsenterede herefter sig selv og deres værker, inden Spar Nords Karin Michaëlis Pris 2013 blev givet til Hardy Bach for bogen “Syv romantiske Fortællinger”.


Tak, til alle medvirkende og sponsorer!